woensdag 24 oktober 2012

Ons Konijntje

Het konijntje woont nu bij ons! Wat een schattig beest. En zo leuk om te zien hoe de kinderen er mee om gaan! Rachel vind het allemaal erg leuk. Hannah kun je niet vertrouwen, die gooit het konijn zo van zich af. Maar als ze in de kinderstoel zit moet ze telkens erg lachen als het beestje rond rent. Bij Daniël komt er een enorme beschermings drang naar boven. Als Hannah in de buurt van het konijntje komt dan springt hij letterlijk tussen hun in. Daniël zorgt er namelijk wel voor dat Hannah het konijntje geen pijn gaat doen.

Er ontstaan wel strijd want ja, wie mag het beestje nu eten geven en in het hokje doen. Dit willen ze allebei nm heel erg graag. Kijken over dat over een aantal weken nog steeds zo is:)
Zoals je misschien al merkt heb ik het telkens over een konijntje of beestje. Rachel noemt haar Aimee. Maar ja om zelf nu te vragen of Aimee al in haar hokje zit terwijl Aimee ons nichtje is voelt ook iets wat raar:)
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sam vertelde al glunderend over jullie konijn en vlgs Sam hadde jullie gezegd dat wij het konijntje ook wel mochten hebben;-)
gr mirjam

Mijn leuke meuk zei

oh wat lief, lijkt wel op jouw oude konijn, of had je een andere?

R.A.M.P. zei

LIEFFFFFFF.

Heeft het beest onderhand al een naam?