donderdag 15 maart 2012

Badkamer

Zo, wij zijn weer op de 'bewoonde' wereld. Na een tijd van hectiek hebben we weer alles op een rijtje. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn we begonnen met het slopen van onze badkamer. Begin februari was de badkamer klaar. Oké er moeten nog wat dingen afgerond worden maar dat komt vanzelf. In die tussentijd was onze benedenverdieping een bouwkeet. We hebben nm al het elektriciteit in de keuken ook aangepakt en het verlaagd plafon daar weg gehaald en de muren laten stuken. Het was ff een hectische tijd waar ik veel bij mijn ouders was en Peter tot laat nog aan het klussen was maar het resultaat mag er zijn!


In deze klustijd hebben we ook bijna 2 mnd geen internet gehad. We hebben niet geheel vrijwillig gevast van internet. Geen internet hebben is niet handig maar het kon toch geen kwaad. Als je geen internet hebt merk je hoeveel tijd je normaal besteed aan het internet! Goed om daar eens bij stil te staan.


Verder gaat alles goed hier! Hannah is ondertussen al weer 5,5 mnd en doe het erg goed. Het is een heerlijk makkelijk meisje en Rachel en Daniël genieten echt veel van haar.


Hieronder een paar foto's van onze oude badkamer en onze nieuwe. We hebben er veel plezier van! Ideaal zo'n bad met kinderen. En ook voor mijzelf. Na een dag van vliegen en rennen met de kids kan ik echt genieten van een heerlijk warm, lavendel, geurend bad en verder niets doen.
De foto's van de oude en nieuwe badkamer zijn vanuit dezelfde positie genomen.
Je ziet dat we de ruimte waar de boiler stond erbij betrokken hebben en al deze bedradingen en leidingen die erg onveilig waren, hebben laten weghalen. Nu hebben we een grotere maar vooral een veilige badkamer!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow wat ziet dat er super gaaf uit!!Mogen wij ook een keertje bij jullie badderen?? ;) Lekker genieten hoor!!! liefs uit Sommelsdijk

Christiaan zei

Heel erg mooi, een hele verbetering! Trouwens, ik wou dat bij ons het afronden van zulke klussen 'vanzelf komen' dat moet je ons toch eens leren ;-)

Anne-Renske zei

Het ziet er supermooi uit zeg!! Geniet ervan!

Anoniem zei

Ziet er mooi uit!!

Wij zijn monenteel ook computerloos...Ik hou tijd over, tijd voor een goed boek (en)

liefs Dineke