dinsdag 4 oktober 2011

Hannah

Zaterdagavond om 23:42 is Hannah geboren!
De bevalling heeft thuis plaatsgevonden en is helemaal goed gegaan. Hannah is met de 'helm op geboren'. Dit betekend dat zij met intakte vliezen ter wereld is gekomen. De vliezen braken pas toen Hannah haar armpje uitstrekte. Zo heb je bij Daniël 62 uur gebroken vliezen en bij Hannah geen gebroken vliezen gehad.

Het gaat erg goed met Hannah. Na 2 onrustige nachten gehad te hebben lijkt Hannah nu ook haar draai gevonden te hebben. Helemaal nu mijn voeding op gang is gekomen is Hannah helemaal tevreden. Rachel en Daniël vinden Hannah helemaal leuk. Rachel wil niets liever dan Hannah vasthouden en Daniël vind Hannah maar wat interessant.

We genieten vol op van al het moois wat God ons geeft.


Hannah is geboren!De kraamverzorgster was haar weegschaal vergeten. Gelukkig had Peter nog een weegschaal in de schuur liggen waar hij normaal zijn karpers mee weegt.... Die Hannah wat hebben wij gelachen. Hannah woog 3600 gram (schoon aan de haak) en was 52 cm lang. De zwaarste en langste van de 3.Zondagochtend kwamen de kinderen weer thuis nadat ze een nachtje bij Opa en Oma Kruitbosch hebben geslapen. Wat zijn ze trots!


Rachel en Daniël staan overal bovenop. Vooral Rachel rent de kraamverzorgster de hele dag achterna en wil overal bij helpen.Welkom lieve Hannah! Wat zijn we gelukkig met jou.

5 opmerkingen:

Edward en Marije zei

Wat een prachtig geschenk!
en wat mooi die twee nieuwsgierige koppies bij die tummytub.
Geniet van jullie poppie, eh, baby...

Ingrid zei

Wat een leuke foto's, vooral die van 'schoon aan de haak' Geweldig! Heerlijk dat ik haar vanmiddag live kon zien en vasthouden! God is groot dat hij jullie zo rijk maakt!

Antje zei

Prachtig! Heel mooie foto's en (weer) een heel erg mooie baby! We hopen Hannah snel in het echt te komen bewonderen!!

O ja, Arend vond het een schattige naam ;-)

Mijn leuke meuk zei

wauw wat een mooie fotos weer,
geniet ervan , we komen gauw langs!

liefs Dineke

Anoniem zei

Wat een prachtig wondertje weer zeg!Heerlijk genieten he?! ze zijn zo groot..;)
We komen snel jullie mooie Hannah bewonderen. tot gauw liefs uit Sommelsdijk