dinsdag 29 december 2009

29 december

Bij ons thuis.....
Rachel is momenteel ziek. Hier had ze ook ineens 40 graden koorts! Arme meid. Stiekem wel een keer genieten dat ze zo heerlijk tegen je aanligt want dat doet ze nooit!

Afgelopen maandag zijn we met Daniël bij de kinderarts geweest voor zijn rechter oogje. Ze deden bij de kinderarts wat algemene controles om te kijken of alles goed was bij hem. Dit was ook het geval (wat ik ook had kunnen vertellen;)). Over zijn oogje konden ze ook niet veel zeggen. Pupil zag er goed uit en ze verwachten verder geen bijzonders omdat het oogje nu ook vanzelf weer goed gaat functioneren. Voor de zekerheid zijn we toch nog doorverwezen naar de orthoptisten, die nog wat oogtestjes gaan doen. We wachten af maar wij maken ons geen zorgen meer. Ondertussen weegt Daniël al ruim 4800 gram en is hij 56 cm lang! Hij wordt zo snel groot! Gelukkig gaat hij nu ook langere nachten maken, wat ook wel mag als je zo goed groeit;)
Zo af en toe laat hij ons ook een lachje zien. Wat een lekker jong!

3 opmerkingen:

Evert,Thea & Joël zei

jaa. zo zielig van Rachel, hopenlijk knapt ze beetje op.vannacht wel beetje geslapen? We vonden het erg gezellig gisteren! En daniël is echt lekker mannetje zeg! tot gauw maar weer

De Spiekers zei

Ach, veel beterschap met de kleine meid!

Anoniem zei

Wat is Daniel alweer geggroeid zeg, al een ouder koppie.
hoe gaat het nu met Rachel?

liefs dineke