zaterdag 21 november 2009

Trotse ouders

In huize Spijker gaat het erg goed! Daniël doet het super goed! Vandaag is hij boven zijn geboorte gewicht gekomen. Al 2 dagen 100 gram gegroeid! Gisternacht heeft hij 5,5 uur tussen de voedingen gelaten! Vannacht 2x 4uur tussen de voedingen waar we al erg blij mee zijn.
Rachel is nog steeds erg lief voor Daniël en vind het nog prima. Ik ben wel erg benieuwd hoe ze het doet als ze volgende week weer alleen is met mamma en dan nu ook met Daniël.
Rachel maakt ook enorme sprongen in haar ontwikkeling! Ze zingt de hele dag, Nijntje (helaas ook om half 7 's morgens) en ze snapt voor ons gevoel echt al bijna alles wat je tegen haar zegt. Daarnaast leert ze steeds meer woordjes, vooral dierengeluiden. Als ze
een hond ziet lopen op straat zegt ze: woef woef! We zijn zo trots op haar!
Met papa en mama gaat het ook goed. We moesten een wennen aan de gebroken nachten, poepluiers, tempen, kruiken enz maar daar hebben we ons ritme ook weer in gevonden. Vanmorgen ben ik zelf al weer even naar de eendjes gelopen met Rachel. Het is dan ook zulk lekker weer.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een schatje zeg, fijn dat het met jullie allen zo goed gaat! hoop jullie snel te zien.
lekker al naar buiten zeg, heerlijk, vandaag is het super weer
liefs uit Sommelsdijk

Edward en Marije zei

Heerlijk dat het zo goed gaat,
daar ben je toch ook gewoon verliefd op zo'n schatje....

Johan en Margriet zei

Gefeliciteerd met jullie mooie 2e kindje! Leuk om te zien hoe blij Rachel met haar broertje is! Geniet lekker van elkaar. Groetjes, Johan Margriet en Evelien

Anoniem zei

Fijn dat het zo goed gaat met Daniel en Renske.
We hopen dat het ook lukt om het komende weekend er bij te zijn! Het lijkt me heerlijk om met Daniel de Beerzer Bulten te beklimmen.

groetjes, Gearend