vrijdag 4 september 2009

De huiskamerdeuren

Voor dat wij op vakantie gingen zijn de huiskamer deuren al geplaatst. Maar nu zijn ze helemaal af want ze zitten nu netjes in de verf!
Dit knap stukje vakmanschap heeft Evert Doorten gepresteerd. En het is zeker vakmanschap als je weet dat alles schots en scheef zat. Deur openingen waren verschillend van grootte, de beide zijmuren en middenmuur stonden allemaal niet even ver in de woonkamer, zelfs het plafon loopt niet waterpas, zit 1 cm verschil in van links naar rechts! Dus applaus voor Evert, alles zit nu even strak en recht! Wij zijn er erg blij mee! Rachel minder want haar hobby is traplopen, en nu gaan de deuren voor haar neus dicht! Das balen!
Voortijd


Huidige situatie
(Let op deze foto is uniek, want 1 min later zat Rachel met een rode pen mooie strepen op mijn pas gesausde muurtje te kladderen....)

5 opmerkingen:

R.A.M.P. zei

Zo dat is mooi geworden.

En kleuren op de muur...Tja...Zucht. Een tip alvast, koop nooit Wasco krijtjes....Dat krijg je er dus echt nooit meer af.....Zucht....Kids )-;

Evert,Thea & Joël zei

wow ik ben echt trots op mijn man!! goed werk geleverd, kom het snel in het echt bekijken!

liefs Thea

Ben zei

Zijn het dan geen kleurdeuren.....

De Spiekers zei

LOL @ rode potloodjes!

Mosterd na de maaltijd: de Nijntje stiftjes hebben uitwasbare, niet-giftige inkt.

Maarre, mooie deuren! Zal ook wel in stoken schelen.

Anoniem zei

Tsja, jij schildert de deuren precies in de kleur van een ongebruikt schildersdoek. Ik zeg dat Rachel de juiste conclusies trok.
Wij hebben trouwens ook schoolbordverf, verander je al je muren in 1 groot schoolbord.

Rien