woensdag 4 februari 2009

Kruipen / tijgeren

Ja ja, Rachel komt nu ook vooruit! Noem het tijgeren of kruipen, maar ze komt er wel! Vaak doet ze echt haar knietje onder haar biletjes en duwt ze zich zo vooruit, maar op onze gladde vloer past ze een andere techniek toe.
Verder gaat het erg goed met Rachel. Ze eet fruit en groente, waar ze erg van geniet. Ja, ja, Rachel geniet nu ook van de groente, ineens is dat ook lekker. Soms heeft ze de laatste voeding niet meer nodig en slaapt ze lekker door. Maar dat is soms:)
Daarbij ben ik bezig mijn borstvoeding af te bouwen. Overdag heeft ze het veel te druk om uit mijn borst te drinken. Een paar slokken en ze vind het leuk geweest want dan is de omgeving weer veel leuker! En ja, met de fles kun je toch veel beter van je af kijken en dat gaat toch veel sneller!?
Hieronder een fimpje van onze actieve Rachel. Als die wat wil zal ze zorgen dat het lukt. Van wie heeft ze dat toch? Spijker trekje?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een leuk filmpje toch weer, Sander tijgert ook de hele kamer door! gooit zelf bakje oid naar voren en pakt het dan al tijgerend weer! wat een leuk gezicht en even de kamer uit en bij terugkomst is meneer nergens te bekennen...zit ie onder de tafel hah.

Rachel is echt een sterke meid!!

Evert,Thea & Joël zei

hey lieve Rachel!
wat stoer man, lekker kruipen, zo kom je nog eens ergens!
Ik heb er nog niet zo veel zin in, maar dat komt wel zegt mama ;)
Ik sta al wel helemaal op mijn benen, kan dit zelfs al 20 seconden of meer volhouden, goed he?! zullen we snel weer eens samen spelen? misschien kan ik wat van je leren? Kusje van Joël

Edward en Marije zei

Wat ben je toch een lekkere actieveling! En de complimenten voor je mama die je zo lang gevoed heeft!

kusje vanuit Zwolle

Hans en Ineke van Wieringen zei

O wat gaaaafff!! Echt leuk! Knapperd zeg, die Rachel van jullie!