donderdag 29 november 2012

Huize Spijker

Hier gaat zo alles zijn gangetje.
We hebben genoten van de herfst wat nu langzaam overgaat in de winter. Op naar het schaats seizoen wij hebben daar wel zin in! 
De kinderen leven nu helemaal in de ban van Sinterklaas. Helemaal Rachel. Alle sinterklaas liedjes kent ze uit haar hoofd. Wat leren kinderen toch snel. Verder zit ze alleen maar aan de keukentafel te kleuren. Ze gaf dan ook als reactie toen ze een kleurboek vond in haar schoen: "dat heeft Sinterklaas goed bedacht!"


Heerlijk van de herfst en de blaadjes aan het genieten. 

 Tja dat neemt wat nattig risico met zich mee.

Op 15 november werd Daniël dan eindelijk 3 jaar! Met een heus kinderfeestje met zijn vriendjes en vriendinnetjes van de speel ochtend. Gezellig hoor!



En hier nog wat foto's van een wandeling op de Veluwe.
Hannah gaat van de snottebellen, waterpokken, door komende tandjes, diarree, overgeven, naar het steeds groter worden. Het valt dus niet altijd mee. Hannah is hierdoor met regelmaat wel eens wakker tot frustratie van pa en ma.
Het is leuk om te zien hoe Hannah steeds meer echt kan spelen met Rachel en Daniël. Gezellig boel. Hannah  gedraagt zich verder als een echte jongste, die laat zich niet op de kop zitten, daar zit wel pit in:)

1 opmerking:

Mijn leuke meuk zei

wat een super leuke fotos weer!!