donderdag 1 september 2011

Is de baby geboren?

Voor Rachel komt het nu ook allemaal dichterbij. Dat kan ook bijna niet anders als je moeder de babyspulletjes klaar gaat leggen en het wiegje in huis haalt. Rachel weet heel goed dat het wiegje voor de baby is. Zo heeft ze ook haar baby te slapen gelegd in de wieg, met speen en al want baby's gebruiken een speen aldus Rachel.
Vanmorgen kwam ze bij mij op de kamer en het eerste wat ze vroeg was: "is de baby er al?" Het word nog even wachten voor haar.

Morgen ben ik 36 weken zwanger en het gaat goed met mij. Zoals het lijkt doet de baby het goed. Van de week hebben we een liggingsecho gehad (doe ze nu standaard bij iedereen om te kijken of de baby in de goede positie ligt). Het ligt netjes met het hoofdje naar beneden, uiteraard nog niet ingedaald maar dat gaat vast niet gebeuren aangezien Rachel en Daniël ook niet ingedaald lagen. Verder zag je niet veel op de echo. We konden het gezichtje niet zien. Hij/zij keek naar mijn rug dus dat kregen we niet in beeld. Om een handje of een voetje in beeld te krijgen kwamen we teveel richting de gevaren zone (tussen de beentjes) aangezien we nog niet weten wat het word. De verleiding was wel erg groot om te kijken of het nu een jongen of een meisje is. Het is dan maar 1 handeling van de verloskundige en je weet het!
Maar ja, het is nog even een verassing.
We vinden het spannend en kijken erg uit naar onze 3e spruit!

3 opmerkingen:

Evert,Thea & Joël zei

spannend hoor! ; succes met de laatste loodjes, wij denken veel aan jullie!

Ben zei

Wait for us....

R.A.M.P. zei

Begrijp dat er een gebrek is aan dekentjes en lakentjes? Wij hebben er nog wel wat. en ook nog wel spijkerbroeken, als jullie voorkeur daar naar uit gaat.